Equatorial Guinea

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Equatorial Guinea

Некретнина за продају у Екваторијална Гвинеја

 

Република Екваторијална Гвинеја је држава централне Африке. То је друго од најмањих стања по површини. Граничи са Камеруном на северу, Габоном на истоку и југом и Гвинејским заливом на западу.

Малабо је његов главни град и налази се на сјеверној обали острва Биоко

Ово би могао бити добар тренутак за тражење некретнина за продају у Екваторијалној Гвинеји, али не смијемо заборавити да има економију која је снажно повезана са угљоводоничном и нафтном индустријом.

Најбољи градови за улагање у некретнине за продају у Екваторијалној Гвинеји су Малабо и Бата, који међутим имају поремећени развој стамбених јединица због наглог раста становништва посљедњих година. Други проблем су инфраструктуре, путеви комуникације, али и уклањање отпада и отпадних вода.

 

Влада је у протеклих неколико година уложила у изградњу многих стамбених јединица како би задовољила потребе становништва, али тренутно је блокирала средства, тако да су многи пројекти развијени од стране страних инвеститора и то је довело до стварања имовине за продају у Екваторијалном региону. Гвинеја луксуз и изнад свега за туристе.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB